Media Muzica  |  Video  |  Artisti  |  Art'Work  |  Evenimente  |  Labels  |  Recenzii

MadPiano 2Years Anniversary

Pe 1 februarie 2014 MadPiano lansa platorma online www.madpiano.ro, un magazin de discuri născut din decizia nebunească, dar inevitabilă, a doi prieteni colecționari de muzică de a-şi uni cunoştinţele, gusturile şi mai ales vinilurile într-un singur loc.

În cei 2 ani de activitate, MadPiano a devansat statutul de simplu magazin de viniluri, angrenând muzica, arta și socialul. Istoricul MadPiano include zeci de petreceri care au reunit muzica cu arta plastică și vizuală contemporană, evenimente pop-up vinyl-only pentru DJi amatori și profesioniști, precum și un cerc din ce în ce mai larg de prieteni pasionați de muzică electronică și, bineînțeles, arta vinulului.

Toamna lui 2015 îi găsește pe cei doi prieteni fondatori într-o nouă casă în inima Bucureștiului, pe strada Luigi Cazzavillan, nr. 12, unde magazinul MadPiano împarte spațiul cu Open Minds și RTS.FM Bucharest, devenind astfel un hub al muzicii electronice.

La aniversarea de 2 ani de activitate, MadPiano se mută pentru o noapte de dans în legendarul Club Guesthouse, alaturi de un line-up pe cât de eclectic, pe atât de complex. Petrecerea va fi completată de o expoziție de viniluri marca MadPiano.

Line-up:

●●● CMYK & Rubi (CMYKollektiv / Kommuna 2, Barcelona, Spain)

Canalele de YouTube și SoundCloud ale CMYK sunt deja celebre printre pasionații de muzică electronică aflați în căutarea celor mai proaspete producții de pe intreg mapamondul. A sosit momentul să vi-l prezentăm pe CMYK, omul din spatele monitorului, un DJ extrem de talentant care, alături de a sa protejată, RUBI, vin cu forțe proaspete din Barcelona pentru a ne dezmorți din latența de început de an.

CMYK
https://www.facebook.com/CMYKitsme/info/
https://soundcloud.com/CMYKitsme
RUBI
https://www.facebook.com/itsmerubi
https://soundcloud.com/itsmerubi

●●● Piticu (SUNRISE, Bucharest, RO)

Un veteran al pupitrului și al petrecerilor fără sfărșit, PITICU cochetează cu muzica electronica de 16 ani, timp în care a împărtit pupitrul cu nume precum El Cezere, Nima Gorji, Jeefo, Rhadoo, Masomenos și multi alții.

https://www.facebook.com/Piticu.RO

●●● Vlad Dinu (Bucharest, RO)

Vlad Dinu este un producător remarcabil și un DJ plin de culoare, mixând soulful house cu beat-uri micro-minimaliste și sunete old-school. A performat alături de nume precum Phil Weeks, Prâslea, Suciu sau Cezar.

https://www.facebook.com/VladDinuDj
https://soundcloud.com/blazed-vd

●●● Chameleon (Bucharest, RO)
Profet & Luger

Ținta celor de la Chameleon e să ramână fideli rădăcinilor și tradițiilor muzicale, să promoveze DJi adevărati, selectori inspirați și creatori de groove pasionați. Echipa Chameleon îi va avea ca reprezentanți pe Profet și Luger.

https://www.facebook.com/chameleoncrew
https://www.facebook.com/sound.of.profet
https://www.facebook.com/LugerDj

Visuals: vloop
Pentru a completa experiența, proiecțiile vor face ca pereții să prindă viață în stilul autentic vloop.

https://www.facebook.com/VVloop

Recomandari

RotoPerCutoR
RotoPerCutoR ...
MadPiano opening video
MadPiano opening video ...