0 bucati in stoc

Pickup Audio-Technica AT-LP1240USB

T-LP1240USB este construit pentru a reproduce muzcă în calitate excepțională chiar în condițiile cele mai exigente. Utilizează un motor puternic de 16-poli, cu trei faze pentru stabilitatea vitezei neclintită împreună cu back-cueing ușor, redare înainte și înapoi, o funcționare silențioasă la 33-1/3, 45 sau 78 RPM. Pick-up-ul are un braț în formă de S cu forță de urmărire reglabilă (contragreutate), adaptarea anti-patinare și o montură de doză universală detașabilă (doza disponibilă separat). Ajustarea a înălțimii brațului pentru formarea unghiului de urmărire verticală este o caracteristică importantă pentru o redare cât se poate de exactă.

Alte caracteristici DJ-friendly: include un platou de amortizare din aluminiu turnat cu marcaje de viteză stroboscopice și slip mat, un indicator a vitezei iluminat și pitch control reglabil, un buton pornire/oprire, lumină de ghidaj ac, un ton braț cu papuc de împământare dedicat, manetă de ridicare cu amortizor hidraulic și un blocaj care ține brațul și doza în loc în timpul transportului.

AT-LP1240USB este perfect și pentru a asculta colecțiile de muzică acasă. Cu designul său elegant negru lucios și argintiu se potrivește pentru orice muzică stereo sau sistem de home entertainment și cu un preamplificator phono comutabil care îi permite să fie folosit cu o mare varietate de receptori, difuzoare cu amplificare și alte componente A/V.