Media Muzica  |  Video  |  Artisti  |  Art'Work  |  Evenimente  |  Labels  |  Recenzii

MadPiano 1Year Anniversary: Romansoff / Posh / Paul Popa
  • 31 January

    at 22:00

    about 4 months ago

  • Location: Aviatorilor 9

Pe 31 Ianuarie, MadPiano implineste fix 1 an de zile de la momentul lansarii.

In deschiderea aniversarii MadPiano va prezinta, in premiera, la Galeria Aviatorilor 9, un vernisaj de pictura si grafica poloneza, menit sa ne tanspuna intr-o lume aparte, misterioasa, depate de cotidian.

Artistii Przemek Kręt si Ambra Nanut vor expune lucrarile la Galerie sub conceptul "The In-World", un concept cu radacini in arta nordica, putin cunoscuta si studiata de publicul autohton:

The In-World; works of Przemek Kręt and Ambra Nanut

In acest ambient gotic, pentru incalzirea audientei, maestrul baterist BALASA va sustine un concert instrumental de percutie, fiind acompaniat de chitara rece a maestrului Maxim Belciug, pentru a doua oara la Galerie.

Seara va culmina cu celebrarea muzicii si vinilurilor in stilul caracteristic MadPiano, cu o petrecere prelungita asa cum se cuvine.

Petrecerea va fi deschisa de Romansoff si Paul Popa, doi DJ care au facut o arta din a canta viniluri. Doi pasionati care, prin colectiile lor impresionante, coloreaza scena electronica underground si, prin sound-ul lor unic, reusesc sa transmita audientei o mixtura de stari si sentimente.

In continuarea baietilor va urca atmosfera Posh/posh111, care tocmai s-a intors cu forte proaspete din UK, unde a cantat in duo cu Scott Palmer in renumitul club londonez Fabric. Cu doua luni mai deveme semna PLR006, pentru label-ul Project London Records, cu numele de Deblow EP.

Romansoff (Raw Tools)

- https://soundcloud.com/rawtools

- https://www.facebook.com/RawTools

Posh

- https://soundcloud.com/posh111

- https://www.facebook.com/posh111

Paul Popa

- https://soundcloud.com/polpopah

- https://www.facebook.com/polpopah

Seara va avea si alte surprize, unele anuntate, altele nu. Printre cele anuntate consemnam prezenta unui invitat special care va avea o interventie muzicala neasteptata la cel mai intens moment al petrecerii.

Pentru a completa experienta, proiectiile vor face ca peretii sa prinda viata in stilul autentic vloop.

- https://www.facebook.com/VVloop

Programul serii se regaseste pe afisul evenimentului.

Intrarea este 15 Ron toata noaptea.

Acest eveniment este găzduit de MadPiano

Get Social :

http://madpiano.ro/

http://facebook.com/madpiano.ro

https://soundcloud.com/madpiano_ro

Media partners : Sonus Discis

http://sonusdiscis.com/

http://facebook.com/wearesonusdiscis@

Recomandari

Paul Popa @ MadPiano Record Shop // COVER STORIES #5
MadPiano presents Cover Stories #5 Private Vinyl Session MadPiano Record Shop / Bucharest (Romania) http://madpiano.ro https://www.facebook.com/madpiano.ro Paul Popa https://www.facebook.com/polpopah https://soundcloud.com/polpopah ...
VINILNATURA @ Galeria IX
MadPiano Record Shop Opening Sequence 01 Vinilnatura Multumim celor prezenti si in special lui Razvan Dima pentru acest minunat filmulet, care surprinde in secvente, atat de bine spiritul MadPiano in momentul...